Център за управление и професионално обучение

проведе за четвърта поредна година Дуално обучение за 2-ра квалификационна степен с големи предприятия от Средногорието – «Аурубис България» АД и «Дънди Прешъс Металс Челопеч»ЕАД.

Дуалното пбучение е комбинирано по теория и практика в работна среда. Практическото обучение се извършва на място в металургичните предприятия и представлява 60 % от цялото обучение, което е с продължителност 660 учебни часа.

За повече информация натиснете тук.

 

*****

ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА ПОДГОТОВКА ЗА НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ ПО МАТЕМАТИКА ЗА 7 КЛАС

Школа „Сан Стефано“ организира интензивен курс по математика за подготовка за национално външно оценяване за ученици от 7 клас.
Курсът е подходящ за ученици, които желаят да затвърдят необходимия изпитен материал и да решават примерни теми по формата на новите изисквания за изпита.

Школата е оборудвана по най-съвременните изисквания и се намира в самия център на столицата: http://www.sanstefanoplaza.com/za-kompleksa/snimki-na-kompleksa/ucheben-tzentar

Начало на курса: 4 април 2017 г. 
Обща продължителност на курса: 40 учебни часа 
Занятия: 6 учебни часа седмично (2 пъти по 3 часа) 
Цена: 8 лева на учебен час 
Преподаватели: Проф. Емил Колев и екип

Дните за провеждане на занятията при възможност се съобразяват с желанията на курсистите.

След приключване на курса предоставяме обратна връзка на родителите за нивото на подготовка на учениците.

Краен срок за записвания: 31.03.2017 г.

За повече информация: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

*****

 

Завърши състезанието по математика, организирано от Школа “Сан Стефано” 

Акад. Благовест Сендов връчи наградите на победителите.

 

144 ученици от 4-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми клас от град София взеха участие в състезанието по математика, организирано от Школа “Сан Стефано”. То се проведе  под патронажа на акад. Благовест Сендов на 25.02.2017 г. в Школа “Сан Стефано”. Председател на изпитната комисия бе проф. Емил Колев.

За да видите разпределението по класове и крайните резултати, моля кликнете тук.

За да видите задачите за 4, 5, 6 и 7 клас и техните решeния, моля кликнете тук.

Награждаването на победителите ще се състои на 7.03.2017 г. от 12 ч. в Школа “Сан Стефано” на ул. “Сан Стефано” № 22.

Направление Математика на Школа “Сан Стефано” предлага следните курсове,  които може да разгледате тук.

*****

Школа “Сан Стефано” организира състезание по математика за ученици под патронажа на акад. Благовест Сендов

 

Школа “Сан Стефано” организира състезание по математика за ученици от 4-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми клас от град София. То ще се проведе под патронажа на акад. Благовест Сендов, председател на настоятелството на Школа „Сан Стефано“.

Състезателните теми ще включват нестандартни математически задачи, изцяло съобразени с нужните знания за учебната програма, чието решаване изисква съобразителност и логическо мислене. Темите са изготвени от екип високо квалифицирани преподаватели с ръководител проф. Емил Колев.

Участието в състезанието не се заплаща. За състезанието е осигурен награден фонд за победителите и лични грамоти за всички участници.

Състезанието ще се проведе в две групи на 25 февруари 2017 г. от 10:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:00 до 15:00 ч. в школа “Сан Стефано”, част от “Център за управление и професионално обучение” ЕАД на ул. Сан Стефано № 22.

Желаещите ще бъдат допуснати за участие по реда на регистрацията си с три имена, клас, телефон и и-мейл за връзка на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 20.02.2017 г.

Копирането, възпроизвеждането и разпространението на всякаква информация от този уебсайт - включително текстове, снимки, лога, изображения, видео и аудио клипове – се извършва само с изричното позволение на ЦУПО ЕАД.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.